Daha çok küçücüksün
Yeni bir hayat var önünde..........

21 Mayıs 2010

BALIK GÖLÜMÜZ

Havanın gazabına uğramadan haftasonumuzu mutlu mesut geçirebildik sonunda.İyide eğlendik sanırım .İçimizde en çok keyif alansa yiğit paşa oldu.Hem gezmenin hemde anne babanın yanında olmasdının verdiği zevkle birazda şımarıklık yaptık sanırım.
Küçük adam çok çok eğlendi desek sanırım abartılı olmaz önce yol boyunca müziğin eşsiz ritmine ayak uydurmak için arabada hoplayıp zıpladı ki her ne kadar zor olsada...Yolun virajlı olması küçük afacanın hızını kessede müzik ve ritme devammmm...Neyseki sonunda balıkgölümüze vardıkta biraz sakinleştik derkeeennn bizim afacan önce havuzda gördüğü balıklara saldırıya geçti.ah bir tutabilsem mantığıyla ellerini uzatıp içine atlamaya çalıştı ama nafile,sonuç negatif....balıklarmı yiğit'ten korktu yiğit'mi balıklardan bilinmez tabii....arkasındanda ortalıkta sürekli koşturup sulara basmaya deee cik oynamaya başladık.
Bu arada hatice ve zehra teyzemiz sanırım yiğit tarafından oldukça zorlandılar.hani tüm çocuklar sever ya hep yapılmasını ister ya işte yiğit'te kollarından kaldırılıp hooopp uçtu uçtu yapmaya bayılıyor.Eeee durum böyle oluncada teyzelerimize iş düşüyor.Bizim küçük adam bunu yaparken çok zevk alıyor amaaaa gel gelelim teyzeler yorulunca olanlar oluyor yiğit paşa yere kapaklanıveriyor bir inat bir inat kalkmak bilmiyor takiiiii uçtu uçtu yapana kadar.
Oğlumla geçirdiğim her dakika o kadar güzel o kadar zevkli geçtiki zamanı durdurmayı başarabilsem sanırım hemen yapardım.keşke hergünümüz böyle geçse...
Herşey iyi güzelde bizim küçük canavar akşam banyosunu yapar yapmaz sanırım yorgunluktan ve almış olduğu te miz havanın etkisinden dolayı hemen uyuyup kaldı.

o günden birkaç resim karesi....

1 yorum:

hatice dedi ki...

aramızda şikayetçi olan varmı? bakim, eee kimse yok biz seviyoruz yiğite uçtu uçtuuu yapmayı dimi zehra teyze,hemde çok eğlendik yiğit olmasa kesin canımız sıkılırdı,çünkü sağolsun hareketliliği yüzünden maşallah hiç oturmadık sayılır,ama şikayetçi değiliz yiğit bundan haa yanlış anlaşılma olmasın yani :))