Daha çok küçücüksün
Yeni bir hayat var önünde..........

29 Ekim 2010

HAYDEEEE!!!! SİPARİŞLERİNİZ ALINIR.....

  Bizimki yine iş başında.Yaşı dolayısıylamı nedir ne görse yapmaya kalkıyor fındık kurdum.Şimdide örgüye geldi sıra.Sanırım babannesinin kazaklarının bir tarafını fındıkkurdum bitirecek.Belkide ilerde pazarlamaya başlarız bir tükkan bir tükkaaann derken mağazalar zinciri falan oluştururuz.Ay ne çalışkan oğluşum var beee.
İlerde markalaşmaya kadar gidebiliriz.Heyyy örgü kazaklar, süeterler,yelekler,ceketler örülürrr.Siparişler alınır.
Haydi ama siparişlerinizi bekliyorum...

   Bu arada gözlerde fazla seçmiyor.İllaki gözlük lazım.Gözlüksüz olmazzzz.....tersmi yüzmü örmüş göremiyor bizimki.
Bakalım ne zaman vazgeçeceğiz örgü örmekten.Sanırım yeni bir uğraş bulmalıyım uğurböcüğüme....

3 yorum:

Adsız dedi ki...

yaaa yiğitcim benim kız çokkkk üşüyoo.. prensesime acilinden bi örgü ceket siparişi vermek istiyorummm. renginide beyaz istiyorum. çünkü üzerine kırmızı kurdale ile işlemesini babanneye yaptırtıcam. bu arada annnene bi sor bakalım şöminenin önüne post aldımı diye. eğer aldıysa oturmaya gelicem size.. byy..

yiğit dedi ki...

aysill teyzecim önce parayı görelim.biz peşin çalışıyoruzda.bu arada babam afrikada vurduğu ayının postunu getirdi tam şömine önüne göre buyrun gelin bekleriz.

Adsız dedi ki...

ya yiğitcim ben nakit kullanmıyorum. benim ykb dan birikmiş puanlarım var onlarla ödeme yapsam olurmu? annen bilir. puanları annenle çalıştığım dönemden biriktirmiştik hem annene hem kendime.. ayrıca tamm hayallerimdeki gibi bi post temin etmişsiniz . valla süpersiniz yaa.. en kısa zamanda uçarak geliyorum..