Daha çok küçücüksün
Yeni bir hayat var önünde..........

23 Haziran 2010

.........HEYYY YOLCU KALMASIN AŞAĞIDA ANTALYA OTOBÜSÜ KALKIYORRR'''....

Oh bee sonunda hava güzelleşti güneş gökyüzünde pırıl pırıl parlıyor bu aradada etraf kavruluyor.Sonunda deniz yüzü görmenin zamanı geldi de geçiyor bile diye düşünürkennn
birden kendimizi antalya yollarında bulduk.
Antalya'da kuzenim oturuyor.Yiğit'i çok özlemiş olduğunu düşünerek orayta gitmeye karar verdik.Aslında antalya akyaka arasında oldukça zorlandık.Ama iyiki antalya'ya gitmişiz birazda olsa yorgunluğumuzu attık en azından beyin yorgunluğumuz geçti.
hafta sonu olması dolayısıyla plaj biraz kalabalıktı.Ama plajı, kalabalığı, denizi kim takarki...???Yiğit o kadar mutluyduki o kadar çok zevk alıyorduki dünya umrunda değildi.Önce biraz kumla oynadı ama her zamanki gibi çabuk sıkıldı.
Bu arada güzel bir haberle dahada mutlu olduk Çünkü kardeşimn eşi ve kerem bey(kardeşimin oğlu benim yeğenim henüz 6 aylık ama şekermi şeker) antalya'ya tatile gelm,işler ve bize süpriz yapmak istemişler.Plaja bizi görmeye geldiler.



Arkasından antalya limanında tekneyle güzell bir mavi yolculuk ve limandaki akşam yemeğinden sonra geri dönüş için start verdik....Nigar teyzemizden ayrılmak oldukça zor oldu.Gözyaşlarıyla bizi uğurladı.





Oldukça eğlenceli bir antalya gezisinin ardından eve döndüğümüzde yorgunluktan bitmiş durumdaydık.hepimiz bir yerlere kendimizi attık ve olduğumuz yerde sızıp kaldık.
2 günlük geziler insanı yoruyor ama bir o kadarda keyif veriyor.

Hiç yorum yok: