Daha çok küçücüksün
Yeni bir hayat var önünde..........

25 Nisan 2012

TÜRK YILDIZLARI

Güneşle uyanılan bir sabah ve aceleyle hazırlanmanın sonrasında baltalar elimizde ,uzun ip belimizde biz gideriz pamukkale'ye oy pamukkale'ye dedik.
Kalabalık bir grup olarak yemyeşil manzaralar içinde,mis gibi çiçek kokuları arasından geçerek son durağa vardığımızda ortalık kum gibi kaynıyordu.Travertenlerin tepesindeki karınca gibi görünen insanları seçmek mümkün değildi.Sanki şehir boşalmış hepsi buraya taşınmıştı.
Zar zor bulduk bir ağaç gölgesi.Çocukları, saldık çayıra. Neşelerine diyecek yoktu.Çocuk sayısı büyüklerle orantılanınca 1-0 önde olduklarını anladım.Kişi başına nerdeyse 2 çocuk düşüyordu.O yüzden dört değil 10 gözle izledik onları.Hatta birara keşke hepsinin poposuna birer alarm yerleştirsemiydik diye düşündüm bile.Yada bir iple birbirlerine bağlayıpta ucundanda benmi tutsam dedim.





Yarım saat kadar otlanma ve eğlenme girişimlerimizden sonra aniden kulak zarlarımızı nerdeyse patlatacak olan bir sesle bizde göğe yükseldik.Beklediğimiz an....
O anı anlatmak mümkün değil.Hani derler ya tüylerim diken diken oldu diye,hah işte bizde aynen öyle olduk.Hatta tüyler o kadar etkilenmiş olacakki döküldüler bile.
Arkadan gelen kırmızı yıldızlı beyaz uçaklarla yapılan gösteriden sonra karşı taraftan aniden çıkan diğer iki uçağın birbirlerine karşı yaptıkları manevrayla dudaklarım bile uçukladı.Kahretsin dedim kendi kendime kırmızı ışıkta yok bunlar ya birbirlerine çarparlarsa...O kadar ustaydıki TÜRK YILDIZLARI (http://www.turkyildizlari.tsk.tr/) yaptıkları gösteriyle herkesi büyülediler.Onlarla birlikte bizde yıldızlara uçtuk sanki.


Herşey çok güzeldi güzel olmasına ama taki bücürüğün insinler bende binicem diye tutturmasına kadar.Diğer çocuklar bir kenarda gökyüzündeki gösterileri izlerken bizimki izlemekle kalmayıp müdahale etmeye çalışıyordu.
Binicemde binicem.
En sonunda dayanamayıp pilotlardan birine cepten ulaştık,kendisi  birazdan gelip yiğit'i alıcaz diye haber verdide biraz sakinleştik.Yiğit'se hala neden hemen gelmiyorlar ,benzinleri bitmemişmi,uçağın karnı acıkmamış diye her türlü yoruma açık sorularına devam ediyordu.
Türk yıldızlarının müthiş gösterisi karşısında kalbim birara durucak gibi oldu yada ben öyle sandım.Herkesin bu gösterileri görmesini ve o eşsiz nefes kesilen dakikaları yaşamasını isterim.
Türk yıldızları, gösterilerinde "Sekiz" süpersonik (ses üstü) uçak kullanan dünyanın ilk ve tek akrotimiymiş diyede not düşmek istiyorum.


Türk yıldızlarının nefes kesen ve son olarakta gökyüzünde kocaman bir kalp çizip ortadan kaybolma gösterilerinden sonra gösteri sırası bücürüğe gelmişti.Yiğit'in deyimiyle deniz olurda girilmezmi hiç.Önce donlar foraaa,arkasından kesmedi üst baştta çıkartıldı.Ördek misali dalıp çıktı,Hatta çıkmadıda biz zorla çıkardık.





Güzel bir pazar,keyifli bir hafta sonuydu.
Türk yıldızları sizi tekrar bekliyoruz.Arayı fazla uzatmayın.
Sayenizde bizde gökyüzüne ulaştık.


Küçükbey,36aylık

8 yorum:

Bal Yanağın Hikayesi dedi ki...

harika bir gün olmuş belli
bu arada görünce benimde tüylerim diken diken oldu

karışık_pizza dedi ki...

Bal yanakcım daha henüz birşey görmüyorsun.Aslında videoya almıştık ama onu yüklemem mümkün olmadı.Gerçekten güzel bir gösteriydi.İnsanın pilot olup uçası geliyor.Umarım sizde izleme zevkine erersiniz.

Kuzununannesi dedi ki...

ne kadar guzel bır gun olmus canım benımm usumedımı demek kı nasıl sıcaktııı harıka..blogunuzu yenı buldum bende beklerım..bu arada mınıkbey ınanılmaz tatlı

karışık_pizza dedi ki...

kokosss çok teşekkür ederim.Senin bloğunda çok kalabalık.Baktımda izleyen sayısı maşallah süper.Birde beni ekleyince dahada bir kalabalık oldu galiba
:))

annesiningülü dedi ki...

Türk yıldızlarına ayrı senin miniğe ayrı bayıldım :) hele cepten ulaşmanız süper :D

karışık_pizza dedi ki...

Bahar'cım sağolda cepten ulşamka pek kolay olmadı.hiç tavsiye etmem
:))

hatice dedi ki...

geleceğin pilotlarımı bunlar :) hepsi boy boy poz vermişler baksana.yiğit abi su çok harika heralde çırılçıplak bir sen varsın ve en çok eğlenen sen görünüyorsunda.

karışık_pizza dedi ki...

Çok eğlendiği kesin ama sudan çıkana kadar.Ondan sonrası tam bir felaketti.Sürekli suya girmek için hoplayıup zıpladı.Ama nafile
:)