Daha çok küçücüksün
Yeni bir hayat var önünde..........

6 Aralık 2010

ALIŞVERİŞMİ???ÖNCE DÜŞÜNMEK LAZIM....

Ne???? erkekler alışverişten nefretmi eder????
Bide benim fınduk kurduma bakın.Alışveriş yaparken ne kadar zevk alıyor.Hele birde kendini ilgilendiriyorsa demeyin keyfine.Çocuklar büyüdükçe dertleri artar derdi bir büyüğüm vallahide doğru söylemiş.Küçük beye artık kıyafet giydirmek bile sorun.Mesela geçenlerde aldığız ayakkabının bir tanesini giydirmek için 2-3 hafta kadar uğraştık desek abartmış olmama sanırım.Şahsen kendileri bilinmeyen bir sebepten dolayı bir türlü giymek istemedi.Oysa kendisi beğenip almıştı hemde binbir nazla.......






Neyse ayakkabılarını kendi seçer gibi görünsede çaktırmadan kendi istediklerimizi aldık.Yoksa önüne geçilecek gibi değil .
Alışveriş merkezine girdiğimiz anda uğurböcüğümün ilk dikkatini çeken nedense hep kendi ilgi alanlarının olduğu mağazalar.
Haaaa unutmadan bide mağazaya girdikmi başlıyoruz kıyafetlere saldırmaya elinden uçanla kaçan kurtulur misali hangi birini elinden alacağımı şaşırıyorum.Birde üzerine koyup denemeye kalkmazmı!!!


Bizimkinin alışverişte dikkatine çeken en önemli şey manken abileri ablaları.Onları gördümü başlıyor bülbül gibi şakımaya.Önce çok zevk alıyor ama sonra det diyor düt diyor manken ablaları abileri cevap vermeyince başlıyor yavaştan sinirlenmeye.Sonra ver yansın ediyor bağıra bağıra,basıyor tekmeyi vitrine ama yine tık yok.çekip gidiyor 'eeee sizde kimsiniz' der misali...






Umarım ilerleyen zamanlarda fındık kurdu artık kendisi alışverişini yapabilir.Çünkü ele avuca sığmaz oldu.Alışverişmi??? Hımmmm düşünmek lazım fındık kurduyla hiçte kolay olmuyor....

2 yorum:

hatice dedi ki...

keşke herkezin bir fınduk olsa,hatta bir,iki,üç ahaaa.ammada olur yani birden fazla fındık kurduyla alışverişe gitmek ayy düşünemiyorum biri vitrinlere dalar biri rafları boşaltır biri eline doldurur kıyafetleri ayakkabıları çıkış kapısında öttürür dıııtt dıtttt diye,o anne babaya allah kolaylık versin artık.haa bide giyenme kabinle rine dalan bir fınduk kurdunuzda olsun vayyy halinize dimi...neyse şimdilik bir yiğit yeter bize diyorum çünkü onunla alışverişe gittim,hiçte kolay beğenmiyor herşeyi bi okadarda kaçıp gidiyor insanın avundan çaktırmadan dimi yiğit :=) en kısa zamanda yeniden deliler gibi alışverişe varmısın hımmm.

hatice dedi ki...

pişşttt fındık kurdu.alışveriş zamanı geldi bence bak o kendi beğendin babbaların(ayakkabın)kaybolmuş.yenisini almak lazım dimi,sana eşlik ederim alman için ::)))