Daha çok küçücüksün
Yeni bir hayat var önünde..........

7 Mayıs 2012

----------------KAZLARLA DANS-------------

Alohaaaaa...
Evetttt,her yıl olduğu gibi bu senede geleneksel balık gölü şenlikleriyle yaz açılışımızı yapmış bulunmaktayız.
Aynı grup,aynı ortam,ve her yıl olduğu gibi alınan aynı tat.Sanırım yıllar geçsede artık yerine iyice oturmuş hatta üzerine çimento dökülüp sağlamlaştırılmış olan dostluk bağlarımız hiç değişmeyecek.Arada birde olsa,yılda birde olsa hatta hergünde olsa birbirimizi gördüğümüz anda sanki bir saat öncesinde ayrılıp tekrar görüşmüşüz gibi sohbetlerimize devam edebiliyoruz.Bu seferde öyle oldu.
Sabah bizim evdeki horozun erken kalkmasıyla ben anne tavuk ayaklanmak zorunda kaldım.Saat sabahın sekizi ve içimdeki peri yine dürterek içimi kıpır kıpır hoplatıyor.Karşıdan baksanız sanki içime çekirge girmişte zıplamaktan kendini alamamış gibi duruyordum.Hemen grup mesajlarımı çekmeye başladım.Her zamanki gibi organizasyın bana aitti.Dost ailenin tüm bireylerine, görmeleri için mesaj attım.Hani ola ki kalkınca biri görmese bile diğeri görsün diye.Telefonuma arka arkaya mesajlar yağmaya başladı.Dıt dıt sesleri beni heyecanlandırıyordu.Akşam kadar geçecek güzel günün planlarını hayal ederken çayın altındaki suyun kaynamaktan tamamen buharlaştığını farketmem uzun sürmedi.Karşıdan bakılsa eminim salak bir görüntü sergiliyordum.
Dağları ,dereleri,yemyeşil çimenleri aştıkta geldik gölümüze.Erken gelmiş olucaktikki tüm yerler bize aitti.Henüz gelen yoktu.Köşe kapmaca bile oynayabilecek durumdaydık.Hava o kadar güzeldi,doğa o kadar güzeldi ki akşam olmasa diye dua ettim.







Sabah kahvaltısını heyecandan az yapmış olucamki acıktığımı hissedip hemen siparişleri versekmi diye düşünürken diğer gezici tim üyeleride aynı şeyi söyleyince gelsin balıklarrrr dedik...Herkes bir tane yerken ben neden iki tane yedim hala anlamış değilim ama:))) Açım açççç.Zaten hiç doydum dememki.Hele birde böyle havadar,ferah ,iç açıcı yerlerde yemeğe asla hayır diyemem.36 bedenden 38 bedene çıkış nedenimi  hep merak etmişimdir zaten.
Sohbet ederken bir taraftanda yaz ayları planını yürürlüğe koymak için düzenlemeler yapmaya başladık.İlk hedefimiz akyakaaaaaaa(pilli bu benden sana canım benim).
Şu hafta olur,yok bu hafta olmaz,yok saat 12 uygun,yok oarıs değil burası derken yaz rotasını belirledik bile.Eminim bu yazda çok eğlenicez.Hele bide yanında dostlar varsa değmeyin keyfimize.





Balık gölündeki zevk veren sohbet,çekirdek çitletme ve çay sefasından sonra(arada tatlıda yedik kek misali ama çaktırmıyorum)pamukkaleye doğru uzanırken uçak maketleriyle gökyüzünde yapılan gösterileri görünce mola vermek zorunda kaldık.Yiğit yine her zmaanki gibi heyecanlanıp uçak yakalama derdine düştü.Oğlum o buraya gelemez dedimsede insin diye tutturdu.Birgün  ona ben bir uçak indiricem bir daha hep havada kalsınlar istiycek.Ogün yakındır diyor ve yine cadılaşıyorum.


Moladan sonra ise ördeklerle dans başladı.Bir sürü ördek sürüsünün içine saldık çocukları,rastgele...Ördekler bir tarafa çocuklar bir tarafa.Çaça,rumba ne arasanız var hatta tango bile.



Akşam olmaya başlamıştı ve artık eve dönüş için uçuşa geçmeliydik.Güzel bir gün ,güzel bir hava ve güzel dostlarla güneşin kızıllığına bakarak son durakta ayrıldık.
Bir dahaki buluşmaya kadar hoşça kalın,sağlıkla kalın,sevdiklerinizle kalın.








DİP NOT: İşi bırakmaya ve devecilik yapmaya karar verdim.Yolda rastladığım bir devenin yanında devenin üstünde foto 15 tl ,yanında 10 tl boydansa 5 tl yazıyordu.İya para dimi ama..
Küçükbey,37 aylık

18 yorum:

Nil dedi ki...

Siz cennete gitmişsiniz :) fotoğraflar süper

karışık_pizza dedi ki...

Eh öylede denebilir galiba.
Keşke hep cennete kalsaydık.
:)

hatice dedi ki...

eee işte budur diyorum daha nediyim ben sana haa ! çok güzel geçen eğlence,huzur,mutluluk ve dostluk sevgisi olan bir pazar gününü yine ölümsüzleştirdin.her bir fotoğraf karesini çok güzel anlatmışsın sanatsal ellerine ve ruhuna sağlık diyorum ve susmuyorum devam ediyorum çünkü gerçekten özlemişiz yazı,dost sohbetlerini ve temiz havanın verdiği açlıkla tıkabasa yemeği. bu yaz kısa olucak bizim için ama planlarımızı uygulayıp biranönce işe koyulmazlıyızee ohalde bekle bizi akyakaaa.deniz,kum güneş ve....

karışık_pizza dedi ki...

Hatice hanım veeee derken sonunda ne demek istediniz anlayamadım yani
:)

karışık_pizza dedi ki...

Hem bi saniye neden bu sene yaz kısa olucak onuda anlayamadım yani
????

hatice dedi ki...

rötarlı açıcaz yazı,demek istedim. önümüzdeki iki hafta sonu malum bazı özel işler dolayısıyla bir araya gelip kaçamayacağımız için.geçikmeli başlıcaz yani yaza kısa olucak dedim sevgili selda.geçen her hafta sonu aleyhimize çalışıyor.tik tak tik tak. :)))

karışık_pizza dedi ki...

Sende bize taşın o zaman ohahaaah nasıl fikir ama?
:)

hatice dedi ki...

buarada parantez içinde pilliye bir gönderme yapmışsın akyaka için.umarım karşılaşırız pilli orada bende biliyorum yazılarından onun akyaka tutkunu olduğunu.bekleriz yani :)

hatice dedi ki...

arkadaşlar bana unutturmayın bidahaki balık gölü sefamızda yanımda ilkyardım çantasıda alıcam.insan sakar olunca.önce kafayı yarıyor,sonra uzun atlamadan başırız olunca yere çuvallayınca 1,80 boyunda el avuç içleri ve ayak dirsekleri yara bere içinde kalıyor.gazi gibi çıktım pamukkaleden yahuuu.

karışık_pizza dedi ki...

Ay inanmıyorum ya bunu okudum ya yine başladım gülmeye.hatta kendimi tutamıyorum.Aslında yazıcaktım ama elimde resmi belge olmadığı için kanıtlayamam korkusuyla yazamadım ve hala gülüyorum.Bence o düşüş değil uçuştu
:)))))))))))))))))))
:)))))))))))))))))

hatice dedi ki...

''gülme komşuna gelir başına'' atasözünü bilmiyormusun sen.gül bakalım sen gül seennn...

kayraa dedi ki...

fotolar müthiş valla evet bencede çok eğlendik ya biz süper ekibiz ya kabul edelim biz senin kadar çatlak değiliz ama idare ederiz herhalde di mi hatiş:)) bu arada ben akyakadan sonra katrancıyıda istiyom yaaaa.Selda bizi Katrancıya götürrrrrrrrr

kayraa dedi ki...

Hatiş dünkü uçuştan sonra nasıl dizin ve elin?Ayrıca ben uçuşundan ziyade dizim iyileşir de Allahtan ,eşofmanıma bişey olmadın dediğin de koptum ya ne diyeyim süpersinnnnnnn

karışık_pizza dedi ki...

Kimmm? ben mi katrancıya götürücem sizi.
Ben bilmem öyle akyaka ,katrancı falan.
Evim evim güzel evim.
Buarada hatişin bence ilk söylediği söz aman güneş gözlüğüme bişey olmasındı.
:)))))

karışık_pizza dedi ki...

Yanlız arkadaş o ne uçuştuı ya hala gülerken karnım ağrıyor.
Tebrik ederim hatiş seni.İstesemde ben yapamazdım valla
:)

hatice dedi ki...

kayraa;geçmiş olsuna gelmediniz bir paket sütü esirgediniz benden dimi elim ve dizim iyileşti yinede.gerçi güneşgözlüğüm,ve donum sağlam başka ne isterimki yaralar iyileşir ;) hem o uçuş tekniği sadece bana ait herşey biranda oldu ve birden 2 metrelik derekanarından karşıya atladığımı ve üstümdeki herşeyin savrulduğunu ve ben onları toplarken etrafımdaki turistleri ve siz gülen dostlarıma hiçbirşey çaktırmamayı acı yok acı yok diye kendimi avuttuğumu hatırlıyorum...
enkısa zamanda katrancıyı götürcez seni kayraa :) bekle bizi katrancı

ayak izleri-sevgi dedi ki...

orası nasıl bi yer öyle.. bayıldım...

karışık_pizza dedi ki...

Sevgi'cim denizli'ye bekleriz.Gelirsen seve seve götürürüz.
:))