Daha çok küçücüksün
Yeni bir hayat var önünde..........

23 Şubat 2011

BİZİM EVİN ERKEKLERİ ..

Yorgun geçen bir günün akşamında yine sofrada beraberiz.
Ama tontiş bu sefer oldukça mızmız ve yemek yemektense tabaklarla çatal kaşıkla oyun oynamak daha zevkli geliyor şahsına..
Babanın ikaz etmesine karşılık vurdumduymaz bir şekilde devam etmesi üzerine baba hafifçe tontişin poposuna dokunurur dokundurmazzzz...
Savunmaya geçen tontiş bir eliyle poposunun gösterirken diğer taraftan öfkeli bir şekilde
Baba aciy baba aciy.... diye avazı çıktığı kadar bağırıyor...
Ahanda benim koptuğum an..''işte bu an''
Benim oğlummm hiç yaramazlık yapmazzz...



Akşam yorgunluğu çökmüş üzerime, bir an önce işimi bitirsemde oğlumun yanına çıkıp oyun oynasam derken
ki buarada tontiş ve babası yukarda oyun oynamakla meşgul.
Çığlıklar göğe yükseliyor.
Ne olabilir ki?? her zamanki gibi tontişim iş üstünde.Babasının burnundan içeriye robotunun parmağını sokunca olanlar olmuş.
Bir feryat bir figan.Baba acıdan hoplayıp zıplamakla burnum diye bağırmakla meşgul.Tontiş ise hala olayın  karanlık yüzünü göremediği için babayla beraber hoplayıp zıplamakta.Aradaki tek fark babanın acıdan tontişin ise zevkten ortalıkta dans etmesi....
Kendimi ne kadar sıksamda gülmemek için çaba sarfetsemde en son hatırladığım ağzımın bir karpuzu yiyecek kadar çok açık olduğu ve gözlerimden akan selleri durduramadığımdır...
Benim oğlummmm hiç yaramazlık yapmazzzz...



Pazar günün rehaveti çökmüş üstümüze.Hadi biraz kendimize geleilim diye çıktık yola.Havada soğuk.Daldık bir alışveriş merkezine.
Uzuuunn bir turlama ve alışveriş maratonundan sonra bir elektronik marketin önünde durduk.
Acaba durmasamıydık?Ama durulmayacak gibide değil hani.
Kocaman 2 dev ekran veeeeee
Madonna - La Isla Bonita Zevkle izliyoruz ailecek ağzımız açık.
Kaptırmışım gidiyorum sanırım uzun bir süre izledim ama birden, aniden ne olduğunu anlayadan madonnanın sesinin kısıldığını görünce şok oldum.
Yoksam madonna üşütmüşte sesimi kısılmıştı.İyide yanındaki diğer vokallere noldu??Ay yoksam onlardamı üşütmüşler diye düşünürkennnn arkadan bir ses duydum.
-Yürü babam hadi kaçalım hemen......
İnanmıyorum yaaaa orda kabak gibi kaldım, gülmekten kıpırdayamadım...Bizim tontiş madonnadan sıkılınca başlamış klavyenin tuşlarını kurcalamaya, derkennnn bi anda sessize alıvermiş madonnayı.Sonradababa oğul düzeltemeyince ufaktan ufaktan tabiri caizse sıvışmaya çalışıyorlar.Görevliler hem bana hem onlara bakıp uzun bir süre güldüler.
Dedim ya benim oğlum hiçyaramazlık yapmazzzzzz....

6 yorum:

Adsız dedi ki...

rumuz:afrika postu:))
selocum oğlanı serbest bırak yapsın yaramazlıklarını.. ammaa senin kurabiyen usludur dimi hiççç yaramaslıkk yapmazzz

karışık_pizza dedi ki...

rumuz afrika postu.bayıldık kız bu rumuzuna...
bana afrikadaki günlerimi hatırlattı.hatırlarsan beraberdik ve büyükbaşlarla çok boğuştuk sonra sen beni bırakıp gittin kaderime...
Bu arada haklısın benim kurabiyem hiç yaramazlık yapmaz.Senin kurabiyede yapmıyorsur sanırsam

hatice dedi ki...

evet evett ben hatırladım.bende ordaydım yani büyükbaşların ve sizin yanınızda.ama havadan bakıyordum sizi 1 kat üstünüzde.demek o, afrika postu ve uğurböcüğü sizdiniz demek...

aferin yiğitime.helal olsun,sen git koskoca avm merkezini kumanda et müzik hoşunamı gitme acaba,aslında madonnayı herkes sever ama ::))))

Adsız dedi ki...

itiraf etmeliyimki bu rumuza bende bayıldım..:::))))) senin evdeki post bana oldu rumuz:))) yanındaki elemana slm.. byy:))

Aylin dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Aylin dedi ki...

Merhaba, mail adresinize ulaşamadığım için buradan yazıyorum maili. Bebeklere yönelik bir sosyal sorumluluk projesiyle ilgili görüşmek istiyorum sizinle. aylins@sesliharfler.net adresinden ulaşırsanız bana çok sevinirim.

Teşekkürler.