Daha çok küçücüksün
Yeni bir hayat var önünde..........

26 Ağustos 2010

NOSTALJİ...................CRAZY GİRLS

Bazen uzaklardan gelen eski bir şarkı,bazende yağmur damlalarının pencereye vurarken çıkardığı melodi yada yolda yürürken arkanızdan duyduğunuz bir ses
ve hatta bazende gittiğiniz bir şehirde kaldırımlarda yürüken aklınıza gelen eski bir hatıra sizi birden çooookk uzaklara, yaşadığınız eski o tatlı anlara götürüverir.Onları özlersiniz onları bir kez daha görmek için acaba dersiniz!!!!
 Okul anılarımız, okul arkadaşlıklarımız hep eskide kalan birer güzel anıdır.Bazen öyle bir an gelirki o günlere tekrar dönmek çocuk olmak ,genç olmak istersiniz.Ama nafile...Zaman dedikleri canavar ne geriye dönerrr nede o anı dondurabilir.
Dün bende o anlardan birini yaşadım.Uzun saçlı(ki hala öyleyim) lacivert okul formalı ayağında siyah çoraplar olan 15 yaşında bir genç kız oluverdim.Yanımda 6 kız arkadaşım umrumuzdamı dünya.Bir gün birinde diğer gün öbüründe.Almışız günün en son top 10 şarkılarını başlamışız göbek atmaya.Baharda gelmiş bu arada.Okul gezileri hepimizin beklediği bir durum.Aileler izin vermiyor biz bastırıyoruz.Anneler hayır diyor,biz bastırıyoruz.Hazin sonu tahmin edersiniz.Kızlar 1-0 önde yehhuuuuuuuuu...
Antalya side derken belkide hayatımızda bir daha yaşayamıyacağmız en güzel günleri geçiriyoruzki bunun yıllar sonra farkına varıyoruz.
   CRAZY GİRLS.Nezihe,beray,gülsen,mehtap,ebru,meltem,selda.Kimimiz çok neşeli, kimimiz çok sakin,kimimiz çok çalışkan,kimimiz ilgisiz...Ama hepimizin ortak bir noktası vardı.ÖĞRENCİYDİKKK..
  7 kızdık biz.Şimdiyse tek oldum ben.Takiii face de kızlardan birini görene kadar.Yıllar geçti üstünden.Hani şu geçmiyor dediğimiz zaman varya oysa ne kadarda çabuk geçmiş.Hepimiz savrulmuşuz bir tarafa.Dün aniden karşımda isimleri görünce nasıl sevindim nasıl bir uçuşa geçtim anlatamam.Heralde yanardağ patlaması dedikleri böyle bir şey.Bendende müthiş patlama sesleri geliyordu sevinç çığlıkları havada uçuşuyordu.
Ama hala bir tarafım yarım.Çünkü piyonun taşlarını tamamlamak sanırım zaman alacak yada ömür boyu yarım kalacak.Pazılın parçalarını birleştirip tablo yapmak istersiniz ama tek bir parçası bile kayıpsa herşey bitmiş demektir ve orda öylece yarım kalır ya....
 Ne zamanki satrancın piyonlarını tamamlarım işte o zaman şah mat....
 Sevgili kayahan'ında dediği gibi yolu sevgiden geçen herkezle bir gün bir yerde mutlaka....



                      Keşke buraya koyabileceğim eskilere ait bir fotoğraf olsaydı elimde......

Hiç yorum yok: